Service Novel – Fout of perfecte vrouw liefdesformule

De langverwachte ontmoeting met je ideaal gebeurt niet? Misschien is je liefde dichterbij dan je denkt – kijk eens naar degenen die bij je in de buurt werken.

Het was het gezamenlijke werk dat Morgan heeft geholpen, de heldin van de boeken van Amerikaanse schrijver Melinda Lee, om in een collega te zien, met wie ze niet een jaar bekend was, zijn lot. Onderzoek naar een vreselijke misdaad maakte Morgan en Lance met nauwe mensen die elkaar met 100% vertrouwen. Het eerste gezamenlijke ding leidde tot het feit dat ze zelfs besloten om het algemene kantoor te verwijderen – en zijn niet alleen thuis, maar ook op het werk. Huwelijksplannen worden gecombineerd met gevaar en risico, omdat ze samen gevaarlijk en verward onderzoeken.

Op het voorbeeld van de heldin van de boeken van Melinda Lee, samen met de beroemde psychotherapeut Yuri Vagin, de auteur “Dokter, dit geslacht, vriendschap of liefde?”We bespraken de onderwaterstenen van de dienstroman en zijn vooruitzichten. En dat is wat ze hebben:

TIP №1. Weeg alle “voor” en “tegen” een liefdesrelatie op het werk

“De voordelen van de service roman – niet zozeer in zijn toekomst, maar in het heden. Dus als je er een geweldige film uitziet, ervaar je tijdens het kijken naar positieve emoties. Verwijder de voortzetting – uitstekend, je kijkt ernaar. Zal niet het tweede deel zijn – geen problemen. Het is stom om het bekijken van een goede film te verlaten, alleen omdat het niet bekend is of hij zal doorgaan. Dus met service roman “.

Volgens statistieken zal slechts 20% van de liefde Romantiek op het werk zich ontwikkelen tot sterke gezinsbonden. Maar betekent het dat het het niet waard is om te proberen? Natuurlijk niet. Het eerste om te doen is om kennis te maken met je favoriete collega dichterbij. Soms spelen we in het kantoor en spelen we verschillende sociale rollen, alsof we twee verschillende levensdames leven. Daarom is het de moeite waard om dicht bij het doel van zijn interesse buitenkant kantoormuren te zijn.

Ga met een collega die je leuk vindt, naar een feestje, wandeling door de stad of zelfs op een romantisch weekend op een kleine reis. Geef hem de

mogelijkheid om je sterke en zwakke punten te onthullen en te tonen. Dus de held van de boeken van Melinda Lee, Lance, fascineerde Morgan toen hij vrienden werd met haar drie dochters en bleek comfortabel in het dagelijks leven, licht en dierbaar.

Leave A Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.