• Home
  • Uncategorized
  • Куди поїхати на вихідні з дітьми: кращі місця Західної України

Куди поїхати на вихідні з дітьми: кращі місця Західної України

Колись на верху валів височіли дерев’яні стіни та вежі. До них із середини були прибудовані численні будівлі житлового, господарського та військового призначення. Довкола дитинця було укріплене передмістя, де проживало вільне міське населення. Тут розкопано кілька десятків житлово-господарських та ремісничих об’єктів, садиби окремих заможних городян. Поєднання зелені й напівзруйнованих каменів створює унікальну атмосферу.

Не варто очікувати від нього неймовірних туристичних чудес і великого вибору модних закладів, але це анітрохи його не псує – чарівності у нього хоч відбавляй. Також стало відомо, що на Черкащині створять маршрут, який буде проходити через відомий заповідник. Більше про місця і знайти ідеї для подорожей можна на сторінці Ірини в Instagram. У пошуку маловідомих місць чималу роль також відіграє Instagram з хештегами й геотегами. Також варто шукати інформацію в тематичних пабліках в соцмережах. “Тут залишився тільки фасад. На жаль, всередині й дах собору повністю зруйновані. Але який же він красивий і масивний”, – розповідає Ірина Журавель. Він був побудований за проектом Юзефа Фонтани в 1730-х роках з цегли.

львівська область куди поїхати

Ще в будь-який момент можна замовити прогулянку на снігоходах або санях. Якщо ви запланували відпочинок у Славському – то не пропустіть можливості відвідати і сусідню Волосянку. Він уже встиг завоювати довіру прихильників та змушує їх неодноразово повертатися. Якщо вам цікава історія краю, то варто піти на екскурсію. Тут можна натрапити на місцеву церкву чи на меморіал воїнам УПА. Звісно, не можемо оминути увагою і одне з найвідвідуваніших гірськолижних місць на Львівщині – Славське. Його значною перевагою є вдала транспортна розв’язка.

Як доїхати

Це вдалося встановити завдяки ретельним розкопкам. Адже саме підйом Парашкою вважається одним із найбільш привабливих і легких карпатських маршрутів. Деякі вибирають як стартову точку село Корчин, який теж є частиною відомого маршруту. Неподалік розташований водоспад Гуркало, що теж приваблює мандрівників.

Високий замок, Львів

Саме там ви зрозумієте, що таке по-справжньому комфортний і цікавий відпочинок. Вас тепло зустріне дружній персонал – допоможе поселитися й порадить розваги, які будуть вам до душі. У готелі ви матимете безкоштовний доступ до Wi-Fi, можливість провести подію у конференц-залі чи навіть замовити різні бізнес-послуги. Забудьте про шумне місто та насолодіться красою Італійського парку в Підгірцях, одному з найромантичніших місць біля Львова, який вас запрошує на незабутню подорож. Чарівний Італійський парк в Підгірцях — ще одне з романтичне місце біля Львова. Знаходиться він всього за кілька кілометрів від міста та дарує можливість насолодитися італійською архітектурою, прекрасними фонтанами та розкішними садами.

А чого варта прохолода пахучого лісу з хвойних дерев і краєвиди гірських хребтів. Це місто у Львівській області, яке відоме своїми унікальними джерелами з мінеральними водами. Їхні властивості називають цілющими, тому до Трускавця з’їжджаються не лише з усієї України, а й і з інших країн. Воно розташоване у передгір’ї mda.poltava.ua відомих Карпат (на відстані від Львова – близько ста кілометрів). До цих двох населених пунктів ходять рейсові автобуси. До Корчина потрібно буде їхати зі Сколе, сівши на рейсовий автобус. На місці можна домовитися з приватними перевізниками й таким чином забезпечити собі чи компанії трансфер до потрібного місця.

Пів години їзди на машині гарантують вам знайомство з пам’ятником архітектури, про існування якого ви не здогадувалися. Палац архієпископів був побудований в 1730-х роках і доповнений модерністськими елементами 100 років тому. Це одне з найвідоміших місць відпочинку у Львівській області. На скелях збереглись петрогліфи – висічені в камені малюнки, що зображують Сонце, тварин, людей та інші символи.