• Home
  • Uncategorized
  • КОРОВИ Львівська область купити корову на молоко і м’ясо, бика продаж молочних корів на OBYAVA ua

КОРОВИ Львівська область купити корову на молоко і м’ясо, бика продаж молочних корів на OBYAVA ua

Продаж двох приватних житлових будинків з чудовим краєвидом в місті Яремче, Івано-Франківська область. Будинок споруджено з натурального дерева .Локація на горі в екологічно чистому регіоні, поряд з лісовими масивами мішаних лісів в Карпатах. З https://rau.ua/advertising-experience-uk/innovacii-ta-perspektivi-rozvitku-industrii-rozvag-v-ukraini/ вікон будинку відкриваються неймовірної краси пейзажі. Неподалік будинку Річка «Прут» з водоспадом «Пробій», найпопулярніший водоспад в області. За 30 метрів розташований санаторій «Карпати». Знаходиться санаторно-курортний комплекс «Буковель» .

де можна купити корову в надвірнянському районі

Ідеально підійде для будівництва або сімейного проживання. Продається двоповерховий будинок у центрі Делятина, по вулиці С. Загальна площа 406 м2, з житловою площею 237 м2. Земельна ділянка під будинком – 0.13 га. Каркас будинку складається з бетонних колон, фундамент – бутобетонний, стіни з цегли шлакоблоку. Перший поверх має бетонну підлогу, другий – деревяну, з пресованими деревяними листами.

Закупiвля врх на тримання та Мясо

Закуповуємо биків, корів, телиць, коней. Працюємо по Харківській, Сумські… Знайдіть відповідь на своє питання “Хочу купити корову чи іншу велику рогату худобу (ВРХ)” в категорії “Купити корову Надвірна”. Теличка, від доброї корови на тримання, вік 2 місяці, с.Березів.

Быки,молодняк КРС,коровы

Спробуйте змінити параметри пошуку. Продаються тушки гусей домашньої породи разом з потрохами. Також продається жир гусячий 80 грн.

Загальна площа будинку 49, 7 м.к.Літня кухня – 45м. Є світло, газ, централізоване газопостачання, для альтернативи обігріву в будинках є печі для опалення дровами. В будинку є кухня, 12, 7 м.кв., санвузол з душовою кабіною унітазом та пральною машиною. Також дві просторі кімнати спальня і вітальня. Другий поверх незакінчене будівництво.