Hoe kruidengeneeskunde zal helpen om af te vallen?

Aan wie kruiden helpen en hoe effectief hun impact?

Het woord “afvallen” in zoekopdrachten van het netwerk verschijnt meer dan een miljoen keer per maand. Ongeveer 100 duizend willen snel afvallen, en slechts 35 duizend hebben de neiging om correct af te vallen. We hebben besloten om de situatie te verhelpen en een reeks materialen voor te bereiden over natuurlijke manieren om af te vallen. Over hoe homeopathie helpt om af te vallen, hebben we al verteld. In de rij – kruidengeneeskunde. Aan wie kruiden helpen en hoe effectief hun impact?

De taak van kruidengeneeskunde: Vul het tekort aan nuttige stoffen in het lichaam, laad op met positieve energie, zorg voor natuurlijke reiniging van gifstoffen en toxines, lost de eetlust op en herstel harmonie voor het lichaam. Het is vermeldenswaard dat kruidengeneeskunde op het gebied van afvallen de grootste successen heeft behaald.

Beginsel: Het proces begint met het reinigen van het lichaam. Maar je moet er niet mee haasten. In het beginfase is het veel belangrijker om het probleem zelf te realiseren. Soms merken we bijvoorbeeld niet eens wat en in welke hoeveelheid we overdag eten. Velen zijn er zeker van dat ze helemaal niets eten, hoewel ze in feite constant een snack hebben. Als u hier niet op let, wordt het schoonmaken van het lichaam alleen maar tijd en geld verspilling. Het is ook nutteloos om schoon te maken als het lichaam in stress is of in omstandigheden van constante energietekort. Wat betekent het?

In de regel is er in de organismen van de inwoners van grote steden een overtollige hoeveelheid vloeibare en korte koolhydraten (eenvoudige suikers die binnen binnenkomen samen met broodjes, broodjes, semi -voltooide producten en andere niet -gelaagde producten). Het grootste deel van de balans tussen het aantal verbruikte en verbruikte calorieën. Er is niet genoeg jodium en vitamines, evenals andere elementaire voedingsstoffen, waarvan de hoeveelheid energie die verantwoordelijk is voor de levensvatbaarheid van het lichaam afhangt.Medicinale planten kunnen levende energie goedmaken, helpen deze te behouden en niet tevergeefs te besteden. Het belangrijkste is om de situatie te analyseren.

Als, uitzondering van al deze factoren, om te beginnen met reinigen, en zelfs actieve fysieke activiteit toevoegen, artsen voorspellen dat neurologische problemen na 4-6 cialis kopen maanden en zelfs een nerveuze afbraak zullen komen, en niet te vergeten constante zwakte, apathie, het verlangen om in een donkere hoek op een zachte bank om een ​​dutje te doen. Met andere woorden, er kan niet alleen een mechanistische benadering van kruidengeneeskunde zijn, de behandeling moet complex zijn.

Proces: Na het onderzoek, wanneer het beeld van de situatie duidelijk wordt, kunt u beginnen met schoonmaken. Het proces bespaart niet alleen van gifstoffen, niet alleen de darmen, maar ook de nieren, lever- en galpaden. De zo -aangedreven “hepatobiliaire” planten – Dandelie, Heather, Rosemary, Green Tea en anderen zullen hierbij helpen.Het is trouwens gebruikelijk dat een persoon zoveel mogelijk water moet drinken, de natuurgeneeskunsten weerleggen. Voor sommige mensen kan een verhoogde vloeistofinname daarentegen leiden tot waterbehoud in het lichaam en zwelling. Zodat dit niet gebeurt en het zuiveringsproces correct gebeurt, zal de arts zeker diuretische planten voorschrijven, waaronder berkenbladeren, meeldraden van orthosiphon, stam, harige haren, enzovoort. Deze kruiden verbeteren de output van slakken. Bruikbare sporenelementen worden echter uit het lichaam gewassen, met name kalium. Het gebruik van kaliumbesparende plantendiuretica en plantenbronnen van biologisch betaalbaar kalium, evenals een gezond dieet, dat noodzakelijkerwijs granen omvat, zal helpen om het proces van afvallen in evenwicht te brengen.

Voedsel: Het is belangrijk om rekening te houden. Vlees mag bijvoorbeeld niet worden weggespoeld met water (vooral zoet) en geconsumeerd met verse tomaten en zoete peper. Gebakken groenten zijn geschikt voor een bijgerecht en het is beter om vers te eten in het hoofdgerecht om voedselpaden te bereiden voor ebbenhouten voedsel.Zodra het lichaam is bevrijd van organische microlaks, wenden artsen zich tot die planten die de eetlust verminderen of vetafzettingen beïnvloeden. Dus sommige planten verzwakken natuurlijk het gevoel van honger, die de hersenen of maag beïnvloeden. Spirulina zijn bijvoorbeeld algen die aminozuren bevatten die neurotransmitters geassocieerd zijn met een gevoel van honger. Of een Indiase weegbree, die, net als appelpectine, honger mechanisch verzwakt. Als je het voor de maaltijd neemt, verandert het in een gelatineuze massa die niet door de maag wordt verwerkt, die naar de hypothalamus “boodschap over verzadiging” stuurt “.Onder de producten met de mogelijkheid om vetten te splitsen, zijn beroemd om dragers van Tartronzuur, namelijk komkommers en kool.

Voor wie: Fytotherapie is ideaal voor degenen die problemen hebben met de spijsvertering en een juiste verwijdering van gifstoffen uit het lichaam, evenals voor degenen die hun eetlust niet kunnen beperken.

Eigenaardigheden: Fitotherapie maakt het figuur slanker, maar het kan niet de enige assistent worden van gewichtsverlies. Zodra de behandeling voorbij is – meestal duurt het drie weken – de taak van de patiënt zal zijn om een ​​evenwichtige voeding en lichamelijke activiteit te behouden.

Wat te lezen:

“Korte encyclopedie van moderne kruidengeneeskunde met de basisprincipes van homeopathie”. Praktische doktersgids // t.Lot. Kiseleva, yu.MAAR. Smirnov, en.Lot. Blinkov, m.MAAR. Dronova, e.BIJ. Tsvetaeva; Bewerkt door T.Lot. Kiseleva. – M.: Publishing House of Professional Association of Naturotherapists, 2010. Directory voor artsen, maar zeer duidelijk en betaalbaar.

“Therapeutische eigenschappen van voedselplanten”, onder de generaal. ED. Profit. T.Lot. Kiseleva. – M.: Publishing House of the Tmdl RoszDrava, 2007. Het enorme werk van het hele team, waar voor het eerst naast de nuttige eigenschappen (wetenschappelijk gebaseerd) contra -indicaties voor het gebruik van schijnbaar volledig onschadelijke planten ook aangegeven zijn.

Leave A Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *