Hoe vrouwen verraad blootleggen

Een interessante enquête gevonden: wat de classkers kreunen?

vijftig% blootstelling, zoals het kan worden aangenomen, geassocieerd met telefoons en andere communicatiemiddelen.

Sommige Niet in de tijd kwam SMS van meesteres. Andere Ondergrondse sim-kaarten laten zien en telefoonsets. Third Wives waarschuwde het uiterlijk in de telefoon van het wachtwoord en probeert hem niet uit handen te laten, zelfs als je naar het toilet gaat. En de vierde werden betrapt Voor het schrijven van berichten met politiek. Iemand leidde over het algemeen Externe foto’s in de cloud, Reisroutes en andere informatie die de telefoon kan besparen buiten ons verlangen.

Over 10% Gevallen – blootstelling, welke Gemaakt van andere mensen. Deze trend wordt in het bijzonder getraceerd in kleine steden, waar iedereen elkaar kent, of in smalle partijen in interesse. Het meest interessante is dat de auteurs «anoniem» De minnaar zelf zijn soms. Vooral degenen die meer willen.

Over 6% Dames raad alles aan voor het voor de hand liggende bewijs – De geur van parfum, paden van lippenstift, verschijnt plotseling in de auto-condooms en t.D.

Toch hebben enkele van de vrouwen Bel van Meesteres met een verzoek om te ontmoeten en te praten. Ze verborgen niet meer zelfs zoals de auteurs «anoniem», en handelde in de open.

1,5% Dame Een echtgenoot gieten op de plaats delict. Dit, ik denk dat idiootvrouwen.

Waren die ontving informatie rechtstreeks van haar man – Zijn gekwelde geweten. Dit zijn vrouwen van egoista.

De resterende interesse valt al aan Detective Activity Zhem.

Eén vrouw, bijvoorbeeld, ontdekte de waarheid, het analyseren van emoticons. Aan wie deze echtgenoot kussen en harten stuurt? Aan haar – Nee. Middelen…

De andere berekende de waarheid Volgens de gewijzigde muzikale verslavingen van de echtgenoot, Wat plotseling begon te zoeken naar liedjes over jaloezie.

Derde vrouw over het algemeen detective – Zoals, dat weet ik Iemand was thuis, En hier allemaal.

De echtgenoot vecht niet en het bewijs is. De minnares werd niet bewaard en begon de cosmetica aan zijn vrouw te overwegen. Van vrouwelijke nieuwsgierigheid. Niets, heeft natuurlijk niets genomen, maar herschikt de potten, die altijd in een bepaalde https://fislbd.com/contact/ volgorde werden geplaatst.

Er zijn degenen die al het verraad hebben vastgesteld zonder enig bewijs. Gewoon vilt en alles.
Maar ik denk dat er minder zijn dan degenen die nog niet hebben geraden en gewoon niet in deze lijst gingen. En er zijn degenen die toch doen – Als alleen de echtgenoot bleef houden, zorg dan voor en bieden. Zo’n vrouw zal ervoor zorgen dat niets overbodig is om te vinden.

Dus, waarschijnlijk de beste manier om niet te zijn gedecassificeerd – Maak de vrouw zelf in de wereld was bang om een ​​compromissen te vinden en zonder je samenleving te blijven. Alle andere manieren, helaas, vaak een mislukking geven…

Leave A Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *