• Home
  • Uncategorized
  • Основи наукових досліджень : підручник для спец “Екологія” Ю В. Носачова, О. І. Іваненко, Я. В. Радовенчик

Основи наукових досліджень : підручник для спец “Екологія” Ю В. Носачова, О. І. Іваненко, Я. В. Радовенчик

Для сучасних науковців-дослідників дуже важливо не тільки добре знати основні положення, які характеризують наукову роботу, а й мати стійкі знання про методологію та методику наукової творчості, оскільки, як свідчить сучасна наукова практика, у дослідників найбільше питань виникає саме цього характеру. Їх професійне і творче осмислення вимагає серйозної і акцентованої підготовки майбутніх вчених. Безперервний і все збільшуваний потік наукових досліджень, помітне зростання кількості людей, які займаються наукою, – усе це не тільки стимулює загальний інтерес до проблем наукового пізнання, а й вимагає аналізу й розробки методів дослідження, які використовуються в сучасній науці. Рекомендовано викладачам навчальних дисциплін «Методика наукового дослідження», «Методологія педагогічного дослідження» і «Методологія та методика наукового дослідження», студентам і магістрам вищих навчальних закладів, аспірантам, молодим вченим, викладачам, які займаються науково-дослідною діяльністю у галузі педагогіки. Безумовно, при викладенні тем у даному підручнику спостерігаються акценти на власне науково-дослідницькій діяльності у правовій сфері. Однак автори зробили спробу систематизувати основні норми, правила, вимоги щодо здійснення творчої науково-дослідницької діяльності, які є загальними, універсальними незалежно від профілю наукових пошуків. Загальна частина матеріалу приділяється сучасним технологіям наукових досліджень в галузі автоматизації виробництва.

наукові дослідження підручник

Окремий розділ підручника присвячений соціокультурним та світоглядно-філософським вимірам, ключовим концепціям розуміння її сутності. Видання розраховане на науковців, здобувачів наукового ступеня, магістрів, викладачів, експертів, студентів та всіх, хто займається науковими дослідженнями. У навчальному посібнику розкрито основні елементи методики проведеннянаукових досліджень у галузі бухгалтерського обліку, аналізу таконтролю. Висвітлено сутність науки та історію її розвитку, класифікаціюнаук і регулювання наукової діяльності як в Україні, так і за кордоном,питання підготовки та кваліфікації наукових кадрів. Подано методикупідготовки тез наукової доповіді та написання наукової статті.

Тема 3. Основи методології науково-дослідної роботи

Матеріал посібника може бути корисним науково-педагогічним та інженерно-технічним працівникам, які займаються автоматизацією виробництва. Ми стежимо за всіма останніми оновленнями правових документів та законів України оновлюючи асортимент літератури з виходом актуальної інформації. Оплата має бути здійснена протягом двох робочих днів, починаючі з дня виставлення рахунку-фактури.

Нові книги

Видавництво Право засноване Національною академією імені Ярослава Мудрого в 1996 https://nspu.com.ua/novini/300-storinok-poezii-z-53-krain-na-pidtrimku-ukraini/ році практикуючими юристами що гарантує високий рівень якості наших видань.

Купити Методологія наукових досліджень від видавництва Право за вигідними цінами з доставкою зручним для вас шляхом. При підготовці підручника автори керувалися вимогами законів України «Про вищу освіту» та «Про наукову і науково-технічну діяльність», а також офіційних нормативних документів Кабінету Міністрів України та Міністерства освіти і науки України. Автори намагались узагальнити й компактно подати такі відомості, які як здобувачам наукового ступеня доктора філософії та доктора наук, ступеня магістра, так і студентам довелося б шукати в численних джерелах, іноді маловідомих і важкодоступних. Науково-технічний прогрес спричинив подальше зростання значущості підготовки наукових кадрів для суспільства, адже найбільш суттєві досягнення сучасних країн пов’язані з успіхами в науковій сфері. Докорінні зміни останніх десятиліть в економіці, політиці, екології та суспільному житті України зумовили значне зростання кількості різноманітних проблем як на рівні окремої особистості, соціальної групи, так і суспільства загалом. Посібник рекомендується для студентів-магістрантів та аспірантів, які навчаються за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Придбати Методологія наукових досліджень– у Кривому Розі, Полтаві, Запоріжжі, Сумах, Чернігові, Черкасах, Луцьку, Тернополі, Маріуполі, Слов’янську і Краматорську, в Харкові і Харківській області.

Приведені основні етапи проведення наукової роботи в вищих навчальних закладах, форми та види наукової діяльності студентів, а також форми представлення результатів наукових досліджень. Викладення основного теоретичного матеріалу в навчальному посібнику супроводжується прикладами з електроенергетики та електромеханіки, а тому цей навчальний посібник рекомендується у першу чергу для студентів, які навчаються за напрямами підготовки «Електротехніка та електротехнології» і «Електромеханіка» на етапі магістерської підготовки. Навчальний посібник може бути корисним також інженерам електроенергетичного та електромеханічного профілів, у яких під час їхньої практичної діяльності виникне необхідність в дослідженні процесів в об’єктах, які вони проектують чи експлуатують. «Методологія наукових досліджень» – необхідна юридична література для студентів і викладачів, а також для підприємців.